Wij heten u van ganser harte welkom op "La Serre",  de boerderij die sinds 1994 door ons - Frans, Mieke, Leen, Jo,  Lies, Tinne, Eva en Emma Boermans - wordt uitgebaat  als biologisch landbouwbedrijf én als een vakantieverblijf.

Ze is gelegen in de Coteaux de Gascogne op een domein van 135 ha. waar onze 350 schapen grazen.  Gemakkelijk bereikbaar op amper 75 km. ten zuid-westen van Toulouse in het departement van de Haute Garonne, bekend om zijn zonnig en zacht klimaat en daardoor meteen ook de ideale plaats voor een ontspannende vakantie.  Naast het hoofdgebouw liggen op het domein nog twee andere boerderijen.  Alle gebouwen zijn gelegen op een heuvel met adembenemend uitzicht op de omringende weilanden en bossen, dorpjes en valleien en de Pyreneën aan de zuidelijke horizon.

 Aan u hieronder de keuze om eerst een kijkje te nemen in het landbouwbedrijf, waar naast de schapen ook nog enkele varkens rondlopen samen met vrijlopende kippen, vier herdershonden,  vijf poezen, twee pony's en een tiental konijnen, of om meteen onze ruime gastenverblijven te ontdekken !